Internet Computer: Nett-Revolusjon

Internet Computer (ICP) er en ambisiøs blockchain-protokoll som tar sikte på å revolusjonere måten vi ser på desentraliserte applikasjoner (dApps) og Internett generelt. Lansert av DFINITY Foundation, er Internet Computer designet for å fungere som et verdensomspennende datanettverk som gir desentraliserte tjenester direkte på Internett.

Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

Internet Computer sitt mål

Hovedmålet er å utfordre den tradisjonelle serverklientmodellen ved å tillate utviklere å bygge og distribuere dApps direkte på protokollen, uten behov for tredjeparts hosting. En av de bemerkelsesverdige funksjonene ved Internet Computer er dens evne til å støtte smarte kontrakter og dApps på en skalerbar måte. Protokollen benytter seg av Chain Key-teknologi, en form for kryptografisk signaturterskel, som muliggjør sikre og effektive transaksjoner på tvers av nettverket.

Vil skalere i det uendelige

Internet Computer har også som mål å løse utfordringene knyttet til skalerbarhet og ytelse som tidligere har begrenset blockchain-teknologien, og tilbyr dermed en plattform som håndterer store datavolumer og komplekse smarte kontrakter. ICP-tokenet er protokollens egen kryptovaluta og brukes til å sikre nettverket gjennom deltakelse i konsensusprosessen. Med Internet Computer utforsker vi et nytt paradigme for Internett der data og tjenester er desentralisert, og kontrollen ikke ligger hos noen få store servere, men distribueres jevnt over et globalt nettverk av noder.

Demokratisk tilgang til digitale ressurser og Bitcoin

Dette har potensial til å gi mer demokratisert tilgang til digitale ressurser og åpne opp for nye former for desentraliserte applikasjoner og tjenester. Vil ’fikse’ Bitcoin med Bitfinity EVM, en Bitcoin sidechain integrert i Internet Computer blockchain. Denne innovative plattformen vil gi Solidity-utviklere og EVM-kompatible tjenester muligheten til å skape desentraliserte applikasjoner (dApps) med Bitcoin-funksjonalitet, samtidig som de nyter eksepsjonell hastighet og kostnadseffektivitet.

Hva er Taproot Assets?

Bitfinity’s EVM vil fungere som en Bitcoin sidechain, med planer om å inkorporere Taproot-assets i nær fremtid. Denne integrasjonen innleder en ny æra av blockchain-interoperabilitet ved å koble Bitcoin- og Ethereum-nettverkene sømløst uten å stole på tradisjonelle mellomledd. Dette kan bli gigantisk og de får til det på en sømløs måte.

Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

ICP og Chain-Key med lys Fremtid

Den unike tilnærmingen ligger i bruken av Internet Computers Chain-Key, et terskelsignatursystem, for å sikre og overføre Bitcoin- og Ordinal-aktiva på-chain. Denne tilnærmingen forbedrer betydelig sikkerheten og gjennomsiktigheten sammenlignet med konvensjonelle bro-mekanismer og eliminerer et årlig angrepspunkt verdsatt til $3 milliarder. Dette lover godt for fremtiden, og vi kommer til å holde nøye øye med ICP.