HVA ER BITCOINS? DEL 3

Hvordan investere og tjene penger med Bitcoin?​

95% av de som er interresserte i Bitcoin er der for å tjene penger, helst store penger. Det står i stil til “slagordet” til bitcoin, som er ‘Number go Up’. Dette henspeiler på den store attraksjonen til bitcoin, at det er en måte å bli rik på. Her er en oversikt over de mest vanlige måter å tjene penger på med Bitcoin.

  • Kjøp og hold: En enkel strategi er å kjøpe Bitcoin og holde på det over tid i håp om at verdien vil øke. Dette krever imidlertid tålmodighet og kunnskap om markedet.

  • Handel: Aktiv handel med Bitcoin innebærer kjøp og salg av Bitcoin med sikte på å dra nytte av prisvolatilitet. Du kan prøve å utnytte kortsiktige prisendringer og dra nytte av prisforskjeller på ulike handelsplattformer. Dette er også en lett måte å tape penger på, så vær oppmerksom på at bare et fåtall lykkes med trading.

  • Mining: Bitcoin mining innebærer å bruke datamaskinkraft for å løse komplekse matematiske problemer og validere transaksjoner på Bitcoin-nettverket. Som belønning for arbeidet ditt, kan du motta din del av nyopprettede Bitcoins. Vær oppmerksom på at mining kan være ressurskrevende og krever spesialisert utstyr.

  • Faucets: Bitcoin faucets er nettsider eller apper som gir deg små mengder Bitcoins gratis i bytte mot å se annonser eller fullføre enkle oppgaver. Selv om beløpene er små, kan det være en morsom måte å få tak i noen Bitcoins uten å investere penger.

  • Freelancing og online jobber: Du kan også begynne å tilby tjenester eller jobber og godta Bitcoin som betaling. Det finnes plattformer og nettverk som kobler frilansere og arbeidsgivere som er villige til å betale med Bitcoin.

Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

Mer om hvordan investere og tjene penger med Bitcoin:

  • Akseptere Bitcoin som betaling: Om du driver en bedrift eller selger varer og tjenester, kan du vurdere å begynne å akseptere Bitcoin som en betalingsmetode. Dette kan tiltrekke seg Bitcoin-entusiaster og potensielt øke kundebasen din.

  • Invester i Bitcoin-relaterte selskaper: I stedet for å investere direkte i Bitcoin, kan du vurdere å investere i selskaper som er involvert i Bitcoin og blokkjede-teknologi. Dette kan inkludere selskaper som utvikler Bitcoin-lommebøker, betalingsløsninger eller kryptobørser. Det er en stor infrastruktur i dette økosystemet med mange muligheter.

  • Delta i airdrops og Initial Coin Offerings (ICOs): Noen kryptovaluter og prosjekter deler gratis tokens gjennom airdrops. Du kan også vurdere å delta i ICOs, der nye kryptovaluter tilbys til investorer i bytte mot etableringskapital. Disse kan så veksles til Bitcoin.

  • Læringsressurser: Om du har god kunnskap om Bitcoin og blokkjede-teknologi, kan du vurdere å tilby kurs, veiledning eller konsulenttjenester til de som ønsker å lære mer om dette feltet.

  • Sist men ikke minst, drive med affiliert markedsføring (affiliate marketing) for å fremme Bitcoin, andre kryptovalutaer eller relaterte selskaper. Denne nettsiden gjør dette i tråd med norsk folkeopplysning om Bitcoin og krypto.

Hva er risikoen ved å investere i Bitcoin?

Å investere i Bitcoin kommer med noen risikoer. For det første er verdien av Bitcoin veldig volatil, og den fluktuerer mye. Prisen på Bitcoin har steget og falt kraftig de siste årene. Dette betyr at det er en reell risiko for å tape penger om du investerer i Bitcoin på en kortsiktig måte. Merk at dette gjelder hovedsaklig for kortsiktig trading.

For det andre er Bitcoin ikke regulert av noen regjering eller finansinstitusjon. Det betyr at det ikke er noen som beskytter deg om noe går galt. Om du mister bitcoins, er det ingen måte å få dem tilbake.

For det tredje er bitcoin ikke allment akseptert som betalingsform. Dette betyr at det kan være vanskelig å finne steder som aksepterer dette som betalingsform. Men det er heller ikke meningen at man skal bruke bitcoin til å kjøpe seg en kaffe. Men vi snakker her om en langsiktig investering. Andre, mindre verdifulle kryptovalutaer derimot, er mer egnet for småhandler.

Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

Les videre på del 4 for å finne ut hvordan Bitcoin fungerer teknisk. Her vil vi også komme inn på det som handler om desentralisering og hvorfor det er smart.