Dokumentarer om Krypto – Del 4

Ruin – Money, Ego & Deception at FTX

Kort sammendrag av filmen

’Ruin – Money, Ego & Deception at FTX’ er nok en dokumentar om den største kryptoskandalen gjennom tidene. Bloomberg Originals foretar dristige grep for nysgjerrige hoder om tidens største temaer. Ruin er  arrangert og regissert av eksperter som avdekker historier du ikke har sett og synspunkter du ikke har hørt. Her vil du oppdage et filmatisk show som undersøker skjæringspunktet mellom FTX, Politikk, Penger, Krypto, virksomhet og kultur.

Korte fakta om ’Ruin – Money, Ego & Deception at FTX’

Vår Mening: 81%

IMDB Rating: na
Rotten Tomatoes Score: na
Se den her: YouTube,
Utgitt: 2023

Aktører: FTX
Regissert av: Bloomberg
Lengde:  107 min

The Future of Crypto

Kort sammendrag av filmen

’The Future of Crypto’ er en klar historie om utviklingen av kryptovaluta-industrien i dag. Med intervjuer med nøkkelaktører innen krypto, finans, teknologi, cybersikkerhet bringer Ian Khan et svært sensitivt emne til klarhet. “Kryptovalutaer har fått et dårlig rykte det siste tiåret, og det er på tide å bringe det virkelige bildet til folk over hele verden. Vi håper dette fjerner mye forvirring, eliminerer dilemmaene bak krypto og hjelper vanlig mann eller kvinne å forstå hvilken rolle krypto er. kommer til å spille i livene deres i fremtiden”, sier Khan.

Korte Fakta om ’The Future of Crypto’:

Vår Mening: 83%

IMDB Rating: na
Rotten
Tomatoes Score: na
Se den her: YouTube
Utgitt: 2021

Aktører: Ian Khan, Bobby Lee, Ben Way
Regissert av: Ian Khan
Lengde: 70 min

Masters and Slaves of Money

Kort sammendrag av videoen

‘Masters and Slaves of Money’ er en dokumentar om Bitcoin og hvorfor det er så viktig. Men først må vi gå inn i pengenes historie. Europeiske kolonisatorer fant en måte å effektivt forfalske, skrive ut og blåse opp penger i en enestående skala. Dette forårsaket massiv inflasjon og ødela økonomiene til afrikanere som førte til slavehandel. Hvis du vil vite hvorfor inflasjon er viktig i dag, og hvordan sentralbanker bruker den som et våpen for å stjele menneskelig tid, se det her.

Korte Fakta om ’Masters and Slaves of Money’

Vår Mening: 88%

IMDB Rating: na
Rotten Tomatoes Score: na
Se den her: YouTube
Utgitt: 2021

Aktører:
Regissert av: Drew
Lengde: 17 min

Bitcoin is Generational Wealth

Kort sammendrag av videoen

Brakt til deg av Swan Studios, ‘Bitcoin Is Generational Wealth’ er en kortfilm som utforsker potensialet Bitcoin har. For første gang i menneskehetens eksistens kommer det noe enestående – penger som er uforgjengelige, uforgjengelige og ufeilbarlige: “un-fall-able”. Det er penger som kan støtte på sine skuldre en sivilisasjon som også vil være ufallbar. Med utsiktene til å bevare kapital og være i stand til å reinvestere den produktivt for alltid, kan nye muligheter forestilles og deres potensiale gjøres til virkelighet over flere generasjoner.

Korte Fakta ‘Bitcoin is Generational Wealth’

Vår Mening: 97%

IMDB Rating: na
Rotten Tomatoes Score: na
Se den her: YouTube
Utgitt: 2021

Aktører: Swan Studios
Regissert av: Matt Hornick

Lengde: 14 min

Dynamic CTA Bar Example
Image description

Gigantisk utvalg av Krypto

Mysterieboks opptil $10.000

KLIKK MEG

Gå gjerne til del 2 der vi vil skrive om og lenke til flere essensielle dokumentarer om krypto. Eller du kan gå tilbake til Dokumentarer om Krypto – Del 3.