Dokumentarer om Krypto – Del 2

Bitcoin: Digital Gold

Kort sammendrag av filmen

’Bitcoin: Digital Gold’ er en videreføring og oppdatering av ’Bitcoin: The end of Money as we know it’. Mye har skjedd på sju år innen kryptoverset, og selv om noen har falt fra, det vil si mislykkede kryptoprosjekter, så er mange nye lovende teknologier kommet til. Alt i alt har dette universet vokst med et utrolig tempo, og krypto-scenen fortsetter å tiltrekke seg de smarteste hodene blant unge og unge voksne. Bli med på ferden for å se hvor teknologien er på vei.

Korte fakta om ’Bitcoin: Digital Gold’:

Vår Mening: 93%

IMDB Rating: 8.6
Rotten Tomatoes Score: na
Se den her: YouTube,
Utgitt: 2022

Aktører: Torsten Hoffman
Regissert av: Michael Watchulonis
Lengde:  59 min

Bitcoin: The end of Money as we know it

Kort sammendrag av filmen

’Bitcoin: The end of Money as we know it’ er en meget bra dokumentar om kryptovaluta generelt og hvordan de fungerer. Med spesielt søkelys på Bitcoin, er dette en informativ og engasjerende introduksjon til dette revolusjonerende nye pengesystemet, som er mer enn penger. Det er den ultimate syntesen av penger, finans, teknologi og desentralisert kryptovaluta. Dokumentaren forklarer disse begrepene på en fin måte og som en verdifull introduksjon til dette nye universet.

Korte Fakta om ’Bitcoin: The end of Money as we know it’:

Vår Mening: 89%

IMDB Rating: 6.9
Rotten
Tomatoes Score: 64%
Se den her: YouTube, Apple TV
Utgitt: 2015

Aktører: John Barrett, Andreas M. Antonopoulos, Jeffrey A. Tucker
Regissert av: Torsten Hoffman, Michael Watchulonis
Lengde: 60 min

Line Goes Up – The Problem with NFTs

Kort sammendrag av videoen

’Line Goes Up – The Problem with NFTs’ er en video om NFT’er og det markedet som gikk helt i det absurde når NFT’er hadde sin boble rundt 2020 og 2021. NFT er naturligvis et godt stykke teknologi i seg selv og denne videoen tar for seg dens styrker og dens hype. Videoen gjør en god jobb i å forklare i enkle ord hva NFT er og hvordan de kommer til å prege vår fremtid som en del av ’WEB3’, eller cyber universet. Dette er et godt stykke dokumentar som er laget for YouTube.

Korte Fakta om ’Line Goes Up – The Problem with NFTs’

Vår Mening: 81%

IMDB Rating: na
Rotten Tomatoes Score: na
Se den her: YouTube
Utgitt: 2022

Aktører: Dan Olson
Regissert av: Dan Olson
Lengde: 138 min

The Fake Genius: a $30 BILLION Fraud

Kort sammendrag av videoen

’The Fake Genius: a $30 BILLION Fraud’ er et sterkt portrett av den største skandalen innen krypto noensinne, der Sam Bankman-Fried klarte å lure en hel verden av investorer, banker og advokater til å tro at han drev en legitim virksomhet med Alameda Research og FTX. Vi får se de viktigste innblikkene i denne fengslende historien om en skamplett på kryptoens historie der FTX ble insolvent og tusener av godtroende investorer mistet alle sine penger i denne kryptobørsen.

Korte Fakta om The Fake Genius

Vår Mening: 91%

IMDB Rating: na
Rotten Tomatoes Score: na
Se den her: YouTube
Utgitt: 2023

Aktører: Sam Bankman-Fried, FTX
Regissert av: James Jani
Lengde: 64 min

Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

Gå gjerne videre til del 3 der vi vil skrive om og lenke til flere essensielle dokumentarer om krypto. Eller du kan gå tilbake til Dokumentarer om Krypto – Del 1.