You are currently viewing PlayFi + Aethir = Gaming Lykke

PlayFi + Aethir = Gaming Lykke

PlayFi har slått seg sammen med Aethir for å gi gaming en superboost med GPU-magi! Med Aethirs GPU-ressurser og desentraliserte skyinfrastruktur, blir spillopplevelsen løftet til nye høyder. Nå kan spillere rundt om i verden nyte en sømløs Web3-opplevelse på toppen av Web2. Og som en ekstra og nydelig bonus, får alle Aethir Checker Node-holdere garantert whitelist-tilgang til PlayFis kommende og lønnsomme node-lisenssalg.

playfi
Dynamic CTA Bar Example
Image description

Trygg Børs med Fantastisk Utvalg

Tjen Gratis Coins med Bonus

KLIKK MEG

MultiversX: Datasikkerhet på Steroider

I samarbeid med MultiversX, tar PlayFi datasikkerhet til et nytt nivå! PlayBase-nettverket, PlayFis AI-drevne kjerne, lagrer data fra blockchain-spill og suverene kjeder på en sikker måte. Med spesialiserte orakler kompatible med MultiversX, får spillere tilgang til PlayBases rike data. Dette betyr nye muligheter og berikede spillopplevelser.

Squid + PlayFi: Ubegrenset Tokenmoro

PlayFi og Squid har gått sammen for å gjøre tokenswapping til en lek! Med Squids API og SDK-integrasjon, kan PlayFi-brukere enkelt bytte tokens på tvers av ulike blockchains. Nå kan spillere vinne in-game elementer i ett spill og innløse dem i et annet. Denne integrasjonen setter en ny standard for gaming ved å redusere kostnader, forbedre effektivitet og utvide markedets rekkevidde.

Matter Labs’ ZK Stack: Rakettdrivstoff for PlayFi

Matter Labs’ ZK Stack gir PlayFi en kraftig Layer-2 løsning med ultra-lave gassavgifter og raskere transaksjonstider. Ved å kombinere ZK Rollups og Validiums, reduserer PlayFi kostnader og øker transaksjonshastigheten. Med native kontotransaksjoner uten kryptowallet, blir PlayFi tilgjengelig for en bredere målgruppe. PlayFi forener AI og gaming i en perfekt symbiose. Aethir, som leverer desentraliserte skyressurser, støtter innovasjoner som utnytter AI for å forbedre Web3-gaming. Med PlayFis teknologi, introduseres nye, spennende opplevelser for både utviklere og spillere.

playfi
Dynamic CTA Bar Example
Image description

Trygg Børs med Fantastisk Utvalg

Tjen Gratis Coins med Bonus

KLIKK MEG

Fremtiden med PlayFi: Banebrytende Innovasjon

PlayFi-teamet består av en 6x startup-gründer og veteraner fra spillindustriens største navn som Activision Blizzard og Meta. Med erfaring fra toppspill som Killer Queen og BattleFly Game, bringer de en unik blanding av ekspertise til bordet. PlayFi redefinerer gaming ved å integrere blockchain-teknologi for å forbedre spillopplevelsen og samfunnsengasjementet. Med deres PlayChain-teknologi og AI-drevne PlayBase-nettverk, tilbyr de en rask, sikker og skalerbar zkEVM blockchain-løsning, skreddersydd for spillindustrien. Dette er soleklart fremtiden for gaming.