You are currently viewing Solana smeller til med Penguina Meme Coin

Solana smeller til med Penguina Meme Coin

Penguiana, den nye meme-kongen på Solana-blockchain, har nettopp nådd en imponerende milepæl ved å samle inn over 1500 SOL i sin forhåndssalg. Dette er en fest for alle pingvinentusiaster og meme-elskere der ute. Med en play-to-earn spilldemo på vei neste måned, er det klart at dette prosjektet har vinger – eller i dette tilfellet, finner. Det er vanskelig å ikke bli fascinert av Penguiana. Hvem visste at pingviner kunne skape så mye oppstandelse i kryptosfæren? Med $PENGU-tokenet i hjertet av prosjektet, ser vi en unik kombinasjon av lekenhet og teknologi.

solana
Dynamic CTA Bar Example
Image description

Kjøp Krypto og få Renter

Få $25 ved registrering

KLIKK MEG

$PENGU Stor på Solana

Denne pingvin-tematiserte meme-mynten er satt til å bli en stor aktør på Solana, takket være blockchainens raske behandling og lave avgifter. Hvis du trodde pingviner bare var søte skapninger som vagger rundt på isen, tenk igjen. Nå er de digitale, og de er her for å bli. $PENGU-tokenet er ikke en fillemynt i kryptosjøen. Med en total forsyning på 100 millioner tokens, hvorav 60 millioner er tildelt forhåndssalget, gir Penguiana tidlige deltakere en sjanse til å være med fra starten av. Tokenet er designet for bruk i Penguianas økosystem, spesielt i det kommende play-to-earn spillet.

Digitale pingviner til Tokener

Tokenholdere kan ’mynte’ eksklusive NFT-er, kjøpe gjenstander i spillet, og delta i spesielle spillarrangementer. Hvis du noen gang har drømt om å eie en digital pingvin-NFT, er dette din sjanse. Forhåndssalget av $PENGU-tokenet er fortsatt i full gang, med over 15 dager igjen. Her er noen viktige detaljer: den totale forsyningen er på 100 millioner tokens, hvorav 60 millioner er tildelt forhåndssalget. Varigheten på forhåndssalget er 31 dager, og du kan delta med et minimum av 0,5 SOL og maksimalt 100 SOL.

Pingvin spillfest på blokkjeden

En av de mest spennende delene av Penguiana er det kommende spillet. Neste måned vil teamet slippe en spilltrailer som viser frem play-to-earn-funksjonene til $PENGU-tokenet. Dette vil gi spillerne en forsmak på hva de kan forvente seg, og vi kan bare forestille oss hvor gøy det blir å spille med pingviner på blockchain. I tillegg til dette vil et også bli avslørt flere partnerskap, noe som ytterligere vil styrke Penguianas posisjon i markedet. Forbered dere på noen store kunngjøringer og mye moro.

solana
Dynamic CTA Bar Example
Image description

Kjøp Krypto og få Renter

Få $25 ved registrering

KLIKK MEG

Mer enn bare en Meme Coin

Penguiana er mer enn bare en meme-mynt; det er et banebrytende prosjekt på Solana-blockchain som kombinerer meme-kulturens moro med lønnsomheten og engasjementet fra et play-to-earn spill. Ved å utnytte Solanas høye gjennomstrømning og lave transaksjonskostnader, sikter Penguiana mot å tilby en sømløs og oppslukende spillopplevelse som belønner spillerne sine. Så hvis du leter etter en ny, spennende måte å tjene krypto på er dette et prosjekt å følge med på. Penguiana lover å bringe en bølge av moro og muligheter til kryptoverdenen.