You are currently viewing Sikkerhet – Sjekk Calderas Guardian Nodes

Sikkerhet – Sjekk Calderas Guardian Nodes

Caldera lanserer Guardian Nodes, som er et nytt system for å sikre digitale nettverk. Dette systemet lar brukere verifisere blokker i nettverket og motta belønninger for å gjøre det. Dette er spesielt nyttig for EVM rollups, som er en måte å øke kapasiteten til blockchain-nettverk som Ethereum. Ved å bruke Guardian Nodes kan flere mennesker delta i å sikre nettverket, noe som gjør det vanskeligere å angripe og dermed til et mer sikkert nettverk.

hychain
Dynamic CTA Bar Example
Image description

Kjøp Krypto og få Renter

Få $25 ved registrering

KLIKK MEG

Caldera kjører på med et klart Nodesystem

Rollup-as-a-Service-plattformen Caldera lanserer Guardian Nodes, en produksjonsklar nodesystem som gjør det mulig for nettverksbrukere å verifisere rollup-blokker for belønninger. HYCHAIN, det første teamet til å utnytte dette systemet med Caldera, genererte 8 millioner dollar fra sitt første nodesalg. La oss se nærmere på hvordan dette fungerer og hvorfor det er så spennende!

HYCHAIN er på ballen

HYCHAIN er det første teamet som bruker dette nye systemet, og samlet millioner av dollar ved å selge nøkler som gir tilgang til å operere en Guardian Node. Disse nodene gjør at brukere kan overvåke nettverket og sikre at alt går riktig for seg, og samtidig tjene penger på det. Dette systemet gjør det mulig for flere å bidra til sikkerheten til digitale nettverk, og det forventes at mange flere team vil ta i bruk Guardian Nodes fremover.

Desentralisering av Rollups

En av de kule tingene med Guardian Nodes er at de tillater desentralisering av rollups. Rollups er en teknologi innen blockchain som hjelper med å øke kapasiteten og effektiviteten til blockchain-nettverk, som for eksempel Ethereum. Ved å ha flere aktører som overvåker og identifiserer ondsinnet oppførsel, blir nettverket sikrere. Det er som om du har et nabolagsvaktlag som alltid er på vakt, klar til å beskytte ditt digitale hjem. Du trenger ikke en gang kjøre en full node noe Arbitrum rollups sørger for. Det er som å ha en miniversjon av en superdatamaskin på skrivebordet ditt, noe som gjør det tilgjengelig for alle.

hychain
Dynamic CTA Bar Example
Image description

Kjøp Krypto og få Renter

Få $25 ved registrering

KLIKK MEG

Suksess avler suksess

Med suksessen til HYCHAIN forventer vi at flere team vil bygge rollups for å dra nytte av dette innovative produktet i løpet av de kommende månedene. Disse fungerer ved å samle (eller “rulle opp”) mange transaksjoner utenfor hovedkjeden og deretter sende en komprimert versjon tilbake til hovedkjeden. Dette reduserer belastningen på hovedkjeden, øker transaksjonshastigheten og reduserer kostnadene. Så, hvis du er klar til å hoppe på denne spennende bølgen og begynne å sikre nettverk samtidig som du tjener belønninger, er det bare å besøke Caldera sin nettside for å starte.