You are currently viewing Ripple med helt Ville Strategier
xr:d:DAFkNFc5vIE:372,j:4180863180799146005,t:23071717

Ripple med helt Ville Strategier

Ripple går All-In! David Schwartz lanserer noen helt ville strategier på Consensus 2024. På Consensus 2024 i Austin, Texas, avslørte Ripples CTO David Schwartz noen helt nye og spennende strategier som virkelig fikk folk til å sperre opp øynene. Her kommer noen høydepunkter fra denne banebrytende presentasjonen. Han snakket overivrig og entusiastisk om Ripples nye planer for å bringe institusjonell DeFi inn i rampelyset.

xrp
Dynamic CTA Bar Example
Image description

Trygg Børs med Fantastisk Utvalg

Tjen Gratis Coins med Bonus

KLIKK MEG

Krypto-Disco for Institusjoner

Han malte et bilde av en krypto-disco der banker og finansinstitusjoner kan danse seg gjennom desentraliserte finansieringsløsninger uten å miste rytmen på reguleringsfronten. “Det er som en stor fest der alle er invitert,” sa han, mens han nesten brøt ut i en krypto-dans selv. Ripple introduserer nå orakler på XRP Ledger (XRPL) for å levere viktig ekstern data til DeFi-applikasjoner. “Vi snakker ikke om spåmenn med krystallkuler,” lo Schwartz. Oraklene vil gi pålitelig prisinformasjon og sikre at DeFi-applikasjonene deres er så nøyaktige som mulig.

Tokenisering av Virkelige Verdisaker

Schwartz avslørte Ripples ambisjoner om å tokenisere virkelige eiendeler som fast eiendom og gull, og bruke dem som sikkerhet i DeFi-applikasjoner. “Tenk deg å eie en bit av Eiffel-tårnet som et token!” utbrøt han. Denne ideen om å bringe virkelige verdisaker inn i den digitale verden høres ut som en sci-fi-film som har blitt virkelighet. En annen spennende nyhet var introduksjonen av multipurpose tokens, som kombinerer egenskapene til fungible og non-fungible tokens.

Automatisert Markedsskaper – Kryptoens Rockestjerne

Det er som kryptoens svar på Sveitserkniven,” forklarte Schwartz. Disse tokenene kan brukes til alt fra karbonkreditter til konsertbilletter, med all nødvendig reguleringsinformasjon bakt inn. Schwartz var tydelig begeistret for den kommende automatiserte markedsskaper-funksjonen på XRPL, som han hevder vil revolusjonere likviditeten og redusere markedets volatilitet. “Jeg har jobbet med handelsalgoritmer så lenge jeg kan huske,” sa han med et smil, “og dette er som å slippe løs en rockestjerne i kryptoens verden.”

xrp
Dynamic CTA Bar Example
Image description

Trygg Børs med Fantastisk Utvalg

Tjen Gratis Coins med Bonus

KLIKK MEG

En Lys Fremtid for XRP på blokkjeden

Legg spesielt merke til fremtidige kunngjøringer og partnerskap – her hintet han også om store kunngjøringer på den kommende Apex-konferansen i juni, inkludert nye partnerskap og utviklinger innen stablecoins. “Det er som å ha et ess i ermet, bare at vi har en hel kortstokk,” sa han, med et lurt smil. Schwartz uttrykte stor optimisme for en kombinasjon av institusjonell og grasrot-adopsjon som nøkkelen til suksess. “Massiv adopsjon krever både institusjonell og folkebevegelse,” sa han. Med slike banebrytende og gale planer, vil fremtiden for Ripple og blockchain bli alt annet enn kjedelig.