You are currently viewing PlayFi smeller til med Gaming på Polygon

PlayFi smeller til med Gaming på Polygon

PlayFi, et banebrytende AI-drevet datanettverk og blockchain designet for spillindustrien, har nettopp annonsert sin eksklusive node lisens presale på Polygon PoS Network. Dette er en stor nyhet i spillverdenen, da det markerer PlayFi’s offisielle inntreden i markedet og deres dedikasjon til å integrere blockchain-teknologi med tradisjonelle spill.

polygon
Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

Ny innovasjon innen Gaming

Franklin Mongiove, sjef for partnerskap i PlayFi, uttalte at lanseringen av node lisens presale på Polygon PoS representerer et avgjørende øyeblikk for hvordan blockchain kan skape ny innovasjon i spillverdenen. Dette er en spennende utvikling fordi det viser hvordan gaming og blockchain kan kombineres for å forbedre spillopplevelsen. PlayFi’s mål er å skape en sømløs forbindelse mellom tradisjonelle gamere og spillstudioer med web3, uten at de må bygge alt på nytt fra bunnen av.

Presale gir eksklusiv tilgang

Som en del av presale, vil brukere på Polygon PoS-nettverket få eksklusiv tilgang til den første prisen på PlayFi’s innovative modulære noder lisens. Disse node lisensinnehaverne vil få belønninger for å hjelpe til med å drive PlayFi-nettverket ved å innta, validere og lagre data fra både store og små spill i både web2 og web3. Dette er en flott mulighet for spillentusiaster og utviklere å bli en del av et revolusjonerende nettverk.

Imponerende Teknologi hos PlayFi

Teknologien bak PlayFi er imponerende. PlayChain er en sikker, skalerbar og kostnadseffektiv zkEVM blockchain spesifikt designet for spillindustrien. Den muliggjør raske transaksjoner og innovative funksjoner for utviklere, noe som gjør den ideell for moderne spillbehov. Samtidig administrerer PlayBase, som er hjernen i PlayFi-økosystemet, et desentralisert nettverk av noder som prosesserer, validerer og lagrer spilldata ved hjelp av avansert AI-teknologi.

polygon
Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

Erfaren gjeng med Gründere

PlayFi-teamet består av erfarne gründere og utviklere som tidligere har jobbet for selskaper som Activision Blizzard, BumbleBear Games, Meta, og BattleFly Game. Dette gir dem en solid bakgrunn og ekspertise til å drive denne innovative plattformen fremover. Med lanseringen av node lisens presale på Polygon PoS, har PlayFi virkelig satt standarden for hvordan blockchain kan integreres i spillindustrien. Dette åpner for nye muligheter for både utviklere og spillere til å utforske og utnytte fordelene ved blockchain-teknologi i deres favorittspill. Besøk PlayFi’s nettside for mer informasjon og følg dem på sosiale medier for oppdateringer om fremtidige utviklinger.