You are currently viewing Krypto i Asia til himmelen – Hva med DeFi?

Krypto i Asia til himmelen – Hva med DeFi?

Krypto-adopsjon i Asia har virkelig tatt av, og det er en teknologisk rakett som skyter til himmels! Asia har en mye yngre befolkning sammenlignet med andre deler av verden, og denne gjengen av unge, eventyrlystne risikotakere har virkelig kastet seg over kryptovaluta. Når det er sagt, er det ikke bare de unge som gjør bølger i kryptosfæren. Med økt kjøpekraft og flere penger å bruke, er det mange som nå har råd til å investere i disse digitale pengene. Det er som om de har byttet ut risikable aksjehandler med noe enda mer spennende – kryptomarkedet.

asia
Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

Egen krypto stil i Asia

Et annet morsomt aspekt er hvordan forskjellige land i Asia har sine egne unike kryptostiler. Ta for eksempel Sør-Korea og Japan. Der er folk mer tilbøyelige til å holde på myntene sine over lang tid, litt som en krypto-Grandma som passer på sine digitale skatter. På den andre siden har vi Kina, Hongkong og Taiwan, hvor folk elsker spenningen med derivater og belånt handel. De er som krypto-ekstremsportutøvere som alltid søker den neste store adrenalinkicket. I Filippinene, Indonesia og Vietnam, der folk “farmer” nye mynter ved å satse på asymmetriske spill i kryptoverdenen.

Sentralisert kontra DeFi

Men det er en stor utfordring i horisonten: å få folk til å flytte fra sentraliserte børser til desentraliserte finansielle tjenester, eller DeFi. Til tross for millioner av brukere på sentraliserte børser, er det bare noen få hundre tusen som aktivt handler i DeFi. Det er litt som å prøve å få folk til å bytte fra sine komfortable gamle joggesko til splitter nye, høyteknologiske løpesko. Det krever forbedringer i brukeropplevelsen og å gjøre overgangen så smidig som mulig. Nøkkelen til å lokke folk over til DeFi ligger i noe så tilsynelatende enkelt som konto-oppsett.

Det handler om grensesnitt

Det handler om å lage en brukeropplevelse som minner om den de kjenner fra Web2, men med alle fordelene som Web3 kan tilby. En annen viktig faktor er lokalisering, som betyr at produktene må tilpasses lokale språk og behov. Det er som å servere favorittretten din på et språk du forstår – plutselig smaker alt mye bedre! Men det er ikke bare de tekniske aspektene som må forbedres; det er også en kulturell endring som må til. DeFi har hittil vært veldig utvikler-orientert, men nå er det på tide å skifte fokus til brukerne.

defi
Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

Det enkle er det beste

Produktene må være enkle å forstå, engasjerende og verdifulle for å tiltrekke seg nye brukere. Vi står på terskelen til en ny syklus hvor DeFi må gjøre seg selv uimotståelig for massene, som en glitrende ny leketøybutikk for kryptofans. Til slutt, for å gjøre DeFi enda mer attraktivt, må handelsopplevelsene bli mer dynamiske og engasjerende. Nå er de fleste DeFi-handelsplattformer bare kjedelige terminaler uten noen form for spenning. Det er en fin balanse mellom å være en seriøs, skalerbar og pålitelig plattform, samtidig som den er enkel og morsom å bruke. Hvem visste at krypto kunne være gøy?