You are currently viewing Bitcoin i USA – Trump sier ja til krypto

Bitcoin i USA – Trump sier ja til krypto

Donald Trumps svingning mot en kryptovennlig holdning har vekket en god del oppsikt og moro. Den tidligere presidenten, som en gang omtalte Bitcoin og andre kryptovalutaer som “ikke penger” og kritiserte deres ustabilitet og mangel på iboende verdi, har nå gjort en totalomvending. Hans nye slagord ser ut til å være: “Hvis dere liker krypto, bør dere stemme på Trump!” Det er som om han har funnet en ny gullgruve i sin søken etter velgere. Kanskje han til og med vurderer å lage sin egen kryptovaluta – ’TrumpCoin’?

bitcoin
Dynamic CTA Bar Example
Image description

Gigantisk utvalg av Krypto

Mysterieboks opptil $10.000

KLIKK MEG

Over 50 mill amerikanere eier krypto

Markus Levin, medgrunnlegger av XYO Network, påpeker at over 50 millioner amerikanske voksne som hevder å eie krypto. Da er det ingen overraskelse at politikerne begynner å se på dette som en gullkantet mulighet. “Å omfavne krypto og solid kryptoregulering er en god valgstrategi,” sier han. Tross alt, hvis du kan få noen ekstra stemmer ved å si at du støtter krypto, hvorfor ikke? Det kan være like enkelt som å selge hatter med slagordet “Make Bitcoin Great Again!”

Kaller Trumps støtte for “flimsy”

Men ikke alle er overbevist om Trumps plutselige kryptokjærlighet. NFT-entusiasten Thorne Melcher minner om hans tidligere negative uttalelser. Hun spøker med at det bare er et tidsspørsmål før konservative politikere involverer kryptovaluta i sine autoritære tiltak. Hvis Trump en dag våkner og finner ut at krypto også kan brukes til å kjøpe ting som bryter med hans politiske agenda, kan vi se en ny sving. Men hvem vet, kanskje han allerede planlegger en stor kryptoturnering på Mar-a-Lago?

Trumps kryptovennlighet resonnnerer med kryptofans

Stephanie Vaughan, medgrunnlegger av DeFi-protokollen Veda, bemerker at mange innen kryptosamfunnet kanskje nå vil vende seg bort fra Biden, etter å ha sett hans administrasjon ta en hard linje mot industrien. Hun peker på at Trumps nye interesse for krypto kan være en kalkulert innsats for å kapre disse velgerne. Men la oss ikke glemme det absurde i alt dette: mannen som en gang kritiserte krypto for å muliggjøre ulovlige aktiviteter, selger nå over $1 million verdt av NFTs, noen med sitt eget mugshot.”

bitcoin
Dynamic CTA Bar Example
Image description

Gigantisk utvalg av Krypto

Mysterieboks opptil $10.000

KLIKK MEG

Parallellt Univers

Det er som om vi lever i et parallelt univers hvor alt er snudd på hodet. Politikere er som regel ikke tech folk og vet gjerne lite om mulighetene og incentivene innenfor kryptoscenen. Med mindre de gjør grundig research og kan backe opp sine meninger med noe genuint, er det liten grunn til å ta dette med mer enn en klype salt. Uansett om Trump virkelig bryr seg om krypto eller bare bruker det som en politisk gimmick, kan vi i det minste være sikre på én ting: underholdningen stopper aldri.