You are currently viewing Bitcoin ETF – Gullfeber

Bitcoin ETF – Gullfeber

Tenk deg en digital gullgruve hvor alle ikke trenger hakker og spader, men kan handle fra komforten av sitt eget hjem! Spot Bitcoin ETF’er har nå samlet over 1 million BTC, som er omtrent 5% av den totale sirkulerende forsyningen av Bitcoin. Dette er verdt rundt 70,5 milliarder dollar. Med så mange bitcoins i spill, har vi nå en moderne versjon av gullfeberen, der investorer jakter på digitale mynter.

etf
Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

Michael Saylor’s Gylne Innspill

MicroStrategy’s executive chairman, Michael Saylor, har sammenlignet mengden bitcoin holdt av disse ETFene med Satoshi Nakamotos opprinnelige beholdning. Dette gir en episk følelse av at historien gjentar seg, men denne gangen med store institusjoner som spiller hovedrollen. Kanskje vi vil se enda en ny bølge av “Bitcoin millionærer” som plutselig dukker opp fra det blå.

Amerika Først i Krypto

USA leder an med sine spot Bitcoin ETFs, som har knust tidligere ETF-rekorder siden lanseringen i januar. Grayscale Bitcoin Trust og BlackRock’s iShares Bitcoin Trust holder mesteparten av bitcoins, med henholdsvis 289,040 BTC og 287,168 BTC. Det er som en digital versjon av den gamle rivaliseringen mellom New York og California, men nå på blockchain.

Canada og Tyskland Slår Tilbake

Utenfor USA gjør Canada og Tyskland sitt for å holde tritt. Canada’s Purpose Bitcoin ETF leder med 27,110 BTC, mens Tyskland’s ETC Group Physical Bitcoin Fund følger tett etter med 21,005 BTC. Dette viser at den globale appetitten for Bitcoin ikke kjenner noen grenser. Kanskje neste skritt er å se en Bitcoin ETF fra Mars? I Bitcoin ETF’er sies det at disse kan utgjøre mellom én og fem prosent av det amerikanske ETF-markedet, som er verdt 7 billioner dollar. Med andre ord, vi snakker om et marked på flere hundre milliarder dollar.

bitcoin
Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

Fremtiden for Bitcoin ETF’er

Fremtiden for spot Bitcoin ETFs ser svært lovende ut, med et stadig økende antall investorer som søker trygg og regulert tilgang til kryptovalutamarkedet. Vi kan forvente en fortsatt vekst i både volum og verdi, ettersom flere institusjonelle investorer og individuelle investorer ser på Bitcoin som en pålitelig verdioppbevaring og en hedge mot inflasjon. Denne utviklingen blir styrket av ytterligere reguleringsklarhet og global aksept av kryptovalutaer som en del av det finansielle landskapet.