You are currently viewing Krypto kjønnskamper og Makt

Krypto kjønnskamper og Makt

Kryptokamper og Sushi-skandaler: I det dunkle lyset av en luksuriøs hotellrestaurant, står en gruppe menn i hettegensere, noen i forretningsdrakter, andre med solbriller, rundt et bord ikke med energidrikker eller bærbare datamaskiner, men med kvinner som brukes som serveringsfat for sushi. Det er ikke Hollywood på 1990-tallet, men nok en episode av våre herlige nyheter som ser på den fristende underverdenen av krypto.

crypto
Dynamic CTA Bar Example
Image description

Trygg Børs med Fantastisk Utvalg

Tjen Gratis Coins med Bonus

KLIKK MEG

Misogyni og Maktkamper?

Krypto kan i blant være som en saftig pølsefest, en testosteron-drevet ekkokammer der kvinner er like sjeldne som en Bitcoin i en nedgangsmarked. Verre enn det, de er ofte også mål for åpenlys hets. Fra online-hets til nedlatende meldinger, blir kvinner innen krypto ofte utsatt for angrep.

Kryptokonferanser og Mangfold

Gå gjennom en hvilken som helst konferanse fra Singapore til Miami, og det er ikke overraskende at det er mest menn. Selskaper innen bransjen burde gjøre mer eller kan hende risikere kritikk for mangelen på kjønnsdiversitet i ledergrupper og styrerom, med navn og statistikk lett tilgjengelig i offentlige rapporter. Men det er ikke slik at kvinner er fullstendig utelukket fra krypto.

Krypto-Kultur og Testosteron

Beviset er rett foran oss, mine herrer. Selv om det er kvinner i bransjen, forblir de i mindretall, takket være den giftige mannlige kulturen som har en tendens til å gjennomsyre vår bransje. Når mannlige talere dominerer bransjebegivenheter, blir problemet forverret, og det er vanskelig å lykkes i krypto med mindre du har blitt gitt mange strukturelle forhold.

crypto
Dynamic CTA Bar Example
Image description

Trygg Børs med Fantastisk Utvalg

Tjen Gratis Coins med Bonus

KLIKK MEG

Krypto-Karneval og Fremtidsvisjoner

Når vi ser fremover, må vi spørre oss selv: Hvor ønsker vi at krypto skal gå? Kan fremtiden for krypto  erstattes med en der vi snakker om SushiSwaps i stedet for sushi-ruller? Likestilling og mangfold er ofte nøkkelen til innovasjon og suksess, og det er på tide at kryptoindustrien innser det. Det er som om kryptoverdenen har vært på et evig Halloween-fest. Men nå, fra DeFi-divas til NFT-ninjas, kvinner tar gradvis på seg rollen som pionerer i en tidligere mannsdominert bransje.