You are currently viewing Krypto hos Goldman Sachs
FILE PHOTO: The Goldman Sachs company logo is on the floor of the New York Stock Exchange (NYSE) in New York City, U.S., July 13, 2021. REUTERS/Brendan McDermid/File Photo

Krypto hos Goldman Sachs

Goldman Sachs fortsetter å gi kryptoen en iskald skulder til tross for den siste prisoppgangen og interesse fra andre TradFi-giganter. Deres holdning er som å være på en stiv fest der de nekter å danse til den pulserende rytmen av kryptoens verden. Til tross for den sprø prisoppgangen har ikke Goldmans klienter vist noen interesse for å få eksponering mot krypto. Det er som om de sitter på sidelinjen og ser på krypto mens andre TradFi-spillere kaster seg ut i dansen.

bank
Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

Bitcoin Bashers

Goldman Sachs’ sjefsinvesteringsoffiser, Sharmin Mossavar-Rahmani, er som den sure eplekjerringen som aldri blir imponert over de nyeste krypto-trendene. Hun står fast ved sin overbevisning om at krypto ikke har noen verdi, og det virker som om ingenting kan endre hennes mening. En av hovedgrunnene til at Goldman Sachs ikke ser noen verdi i krypto er fordi de sliter med å vurdere verdien nøyaktig.

Krypto Kontrast

Mens BlackRock og Fidelity hopper på kryptotoget etter å ha hørt kundenes rop om å få eksponering mot bitcoin, sitter Goldman Sachs på gjerdet og ser på. Det er som om de er den konservative bestemoren i kryptofamilien som aldri vil godta de nye trendene. Mossavar-Rahmani kritiserer kryptobransjen for sitt hykleri, og peker på hvordan de roper om demokratisering av finans, men likevel ender opp med å la noen få kontrollere alt.

Konkurrenters Krypto-Kunststykke

Mens Goldman Sachs holder seg til sin gamle tro, har konkurrentene tatt dristige steg inn i kryptoverdenen. Det er mye å se, at en dragkamp der Goldman Sachs holder fast i fortiden mens andre banker hopper inn i fremtiden med begge føttene. J.P. Morgan Chase har lansert sin egen blockchain-plattform og bygget opp et team på over 100 personer. Det er kryptoversjonen av et krigsskip som seiler inn i ukjent farvann, klar til å erobre nye territorier.

bank
Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

Goldman’s Krypto Fremtid

Mens kryptomarkedet går bananas, holder Goldman Sachs seg til sin skeptiske linje. Men er det virkelig en overraskelse? Dette er tross alt banken som ser ut til å tro at krypto er verdiløst. Til tross for en boom i prisene, er det ingen kø for å få et stykke av den digitale kaken. Har Goldman Sachs gått glipp av kryptotogene? Kanskje de føler seg som foreldrene som ikke forstår seg på barnas nye leketøy. Er krypto virkelig demokrati, eller er det bare et oligarki forkledd som en revolusjon?