You are currently viewing Crypto Awards av CoinMarket Cap

Crypto Awards av CoinMarket Cap

Dette eventet ble strømmet live 6. Mars. Å vinne en CMC Crypto Award er som å få en virtuell oscar i den stadig voksende verden av kryptovaluta. Du kan nesten se vinnerne stå på en digital scene og holde sine virtuelle troféer mens de takker sine “crypto-fans” og “blokkjede-stjerner”. Det å være nominert til “Crypto Leader of the Year” er som å være en del av en eliteklubb av krypto-pionerer.

cmc
Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

SOL Stråler til oss Alle

Det er som om Solana’s native token, SOL, gikk på rød løper og vant “Beste Crypto of the Year”, mens BlackRock stod bak kulissene og vant prisen for “Bridge Builder of the Year”. Er det rett og slett en Hollywood-filmproduksjon, men i stedet for skuespillere og regissører, har du krypto-giganter og banebrytende teknologi? Snakker vi en moderne og omvendt Robin Hood, som tar fra de gamle systemene og gir til de nye. Eller var det omvendt.

Meme Coin of the Year

Bonk, vinneren av “Meme Coin of the Year”, har virkelig slått seg opp fra ingenting til å bli den store stjernen i krypto-memesfæren. Det er som å se en underholdende internettkomedie få anerkjennelse på den store scenen – det er morsomt, absurd og helt uimotståelig. Har de funnet formelen for å lage det perfekte internetthumøret – en blanding av absurditet og digital glede som bare kan oppnås i kryptoens verden.

Crypto Leader of the Year

Vinnerne av ’Crypto Leader of the Year’ ble utrolig nok delt mellom de fem superheltene i kryptoverdenen, Vitalik Buterin, Binance-helten Changpeng Zhao, Coinbase fantasten Brian Armstrong, Messaris Ryan Selkis, og CEO Julia Leung. I tillegg så ser vi en gjev pris til Celestia som den mest innovative superhelten på Cross-Chain Prosjektet, som gjør det lettere for alle å lansere en blokkjede.

cmc
Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

Heis CMC Crypto Award Flagget og la oss feste

Å motta en CMC Crypto Award som en NFT på Ethereum blockchain er som å få en magisk medalje som gir deg adgang til den hemmelige klubben av krypto-pionerer. Det er som å være en del av et eksklusivt fellesskap av digitale legender, hvor din innsats og bidrag til kryptoens historie blir evig bevart på blockchainen. Men hvem bryr seg egentlig? I dagens krypto internett blir det meste glemt dagen etter. Uansett, det er nesten påbudt å ta seg en fest.