You are currently viewing Bitcoin nærmer seg All Time High

Bitcoin nærmer seg All Time High

Nesten der, Bitcoin! Det føles som om Bitcoin leker med våre følelser, som en surfer som nærmer seg toppen av bølgen, bare for å bli dratt tilbake i siste øyeblikk av en landkrabbe med dårlig holdning. Men hallo, så lenge vi får se det ikoniske ATH-flagget, er det verdt ventetiden.

Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

BTC – Dette var nært!

Det føles jo nesten uunngåelig nå at Bitcoin vil toppe sin all-time high på $69,044 som ble markert sent i 2021. Faktisk var BTC mindre enn $1000 unna dette toppunktet i går. Det nærmer seg verdensrekord. Det er som å se en olympisk sprinter som løper mot målstreken, hjerter i halsen, publikum jubler, og … åh, vent, var det en krampetrekning? Bitcoin er som den atleten som er så nær å sette ny verdensrekord, men ender opp med å kløne det til i siste liten.

Høyeste nivå siden November 2021

Festen kulminerte tidligere i dag da BTC steg til rundt $68,500, og dermed nådde den sitt høyeste prisnivå siden november 2021 og bare litt over $500 fra å bryte det. Selv om Bitcoin ikke klarte å tegne en ny all-time high mot dollaren, gjorde den det mot noen andre store fiat-valutaer som pundet og euroen.

ATH: Alltid Til Himmelen?

Når det gjelder Bitcoin, kan ATH like gjerne stå for “Alltid Til Himmelen,” fordi det virker som om den alltid er på vei mot nye høyder, selv om den bare “nesten” kommer dit denne gangen. Etter gevinstene registrert i begynnelsen av forrige uke, da BTC skjøt i været med mer enn $10,000 innen onsdag, stagnerte kryptovalutaen mot slutten av uken, spesielt i løpet av helgen. Imidlertid startet mandag på en høy tone, og BTC brøt ut av sitt motstandsnivå på $62,000 og begynte en merkbar oppgang.

Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

En centimeter fra å få ballen i kurven

Nesten, men ikke helt. Som å være i basketball – close, but no cigar. Men Bitcoin er ikke bekymret; det er som om den sier, ’Jeg kjører på neste gang, bare vent og se!’. Når skal vi få se det? Det er som å vente på en stjerneopptreden i et show – alle venter spent, men når det virkelig teller, er det ingen fremmøte. Kom igjen, Bitcoin, ikke hold oss i sitrende spenning for lenge.