You are currently viewing Tether sin Bitcoin Skatt – Et kryptoeventyr

Tether sin Bitcoin Skatt – Et kryptoeventyr

Tether sin verden åpner opp, velkommen, her hvor stablecoins møter Bitcoin glans! I en nylig avsløring har kryptomaestroene avslørt Bitcoin-skatten deres, samlet verdt 2,8 milliarder i USD. Det ser ut til at Tether ikke bare handler om å holde sin stablecoin stabil; men de er her for å holde kryptofest.

tether
Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

Rakende fortjeneste

Tethers økonomiske romskip og deres raketter er ikke bare på cruise; de skyter i været. Med et kvartalsvis overskudd på 2,85 milliarder dollar, har de ikke bare brutt gjennom atmosfæren, men de vurderer kanskje en kryptotur til månen. Tethers økonomiske festning ble avduket gjennom linsene til BDO, revisjonseventyrerne. De sørger for at hver Bitcoin på Tethers skattekart blir gjort rede for.

Bitcoin Bling

Firmaet bak denne berømte stablecoin sitt Bitcoin hvelv er den ultimate blingen for krypto-entusiaster. Glem gullbarrer; Tether har en beholdning av digitalt gull verdt 2,8 milliarder USD. Tethers fortjeneste får Krøsus, den gamle greske kongen kjent for sin rikdom, til å rødme og bli flau. Vi snakker et smidig dollar overskudd på hele 6,2 milliarder for hele 2023. Det er ikke bare en fortjenestemargin; det er en finanssaga.

Tethers visjonære reise

Paolo Ardoino, mesteren bak Tether, tenker ikke bare på stablecoins. Tether utvides fra krypto til AI, P2P-telekom, Bitcoin-gruvedrift og til og med fornybar energi. Dersom vi tenker på lek, bygger de fremtidens krypto Lego-sett, en strategisk blokk om gangen. Det er fint å vite at de har beholdningen klar for å holde Tether sin stablecoin i gang for fremtiden.

tether
Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

Fra Stablecoins til Stjernene

Tether er kjent for å holde ting stabilt med sin stablecoin. Nå skyter de etter stjernene. Med en utvidelsesplan for flere sektorer er de ikke bare en mynt; de er en kryptokonstellasjon. Tether følger ikke trender; de setter dem. Vi snakker stablecoins som kolliderer med Bitcoin-glans, og økonomiske eventyr er skrevet i stjernene.