You are currently viewing SEC – ”Sikkert En Cryptoklubb”

SEC – ”Sikkert En Cryptoklubb”

SEC, eller “Sikkert En Krypto-klubb,” prøver å navigere i den stadig skiftende verdenen av krypto med omtrent like mye suksess som en katt som prøver å spille sjakk – mye forvirring og ikke mye fremgang. Lederen for SEC, Gary Gensler prøver å roe ned kritikere ved å love at de tar cybersikkerhet alvorlig, men det er som å høre en rev love å ta vare på kyllinghuset – du vet aldri helt hva som kan skje.

Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

SEC – Valutaen som går nedover

Hvis SEC var en kryptovaluta, ville de helt klart være “RegulatorCoin” – den valutaen som bare går nedover og som ingen egentlig vil ha. Kanskje de burde vurdere å endre strategi og bli mer som “InnovasjonCoin” i stedet. Når SEC prøver å regulere krypto, er det som å se en bestemor prøve å forstå TikTok – det er mye forvirring og mange rare spørsmål. Kanskje de trenger en “Kryptokurs for nybegynnere” før de går videre med reguleringene sine.

Opptatt av å finne feil i stedet for muligheter

Noen ganger virker det som om SEC er mer opptatt av å lete etter feil i krypto enn å faktisk prøve å forstå det. Det er mye roping, mye kaos, men til slutt håper vi at de kan finne en måte å samarbeide på for å oppnå noe stort! Når det gjelder SECs påståtte alvorlige holdning til cybersikkerhet, er det som å høre at en bokklubb tar kampsport alvorlig – det virker litt ut av deres vanlige arbeidsområde, men det kan være nyttig å være forberedt på alt.

Gary Gensler er midt i stormen

Gary Gensler står midt i en storm av kritikk fra republikanerne. Han kan prøve å late som ingenting har skjedd, men det er vanskelig å ignorere alle som tør stå for sitt. Nylig ble SEC utsatt for et cyber angrep i form av SIM-Swap, og når det gjelder SIM-swap-angrepet på SEC, kan vi bare forestille oss hackernes skuffelse når de innser at de har brukt all den dyrebare tiden sin på å få tilgang til en Twitter-konto som bare deler regelendringer og lovutkast.

sec
Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

SEC med klønete fremgangsmåter

Husk at i krypto-verdenen er det vanskelig å få ting helt sikkert, engang to-faktor-autentisering er hundre prosent. Det er som å låse ytterdøren og legge nøkkelen under dørmatten – det virker sikkert til du innser at alle vet hvor den er. Kanskje det er på tide å bytte ut nøkkelen med en Bitcoin-lommebok og håpe på det beste. Når det gjelder SEC og krypto, er det som å se en gruppe pensjonister prøve å lage en TikTok-dans – det er litt klønete og ikke akkurat i takt. Kanskje de burde prøve å være mer som en ungdomsgjeng og ta noen risikoer for å få det til å fungere.