You are currently viewing Bitcoin Presidenter i USA

Bitcoin Presidenter i USA

Presidents Day feires i USA, og dette fremkaller spekulasjoner om hvorvidt tidligere ledere av landet ville ha vært interessert i Bitcoin (BTC). Mens den nåværende presidenten Joe Biden og hans forgjenger Donald Trump har vist skepsis til kryptovaluta, er det historikere som tror at noen tidligere presidenter kanskje ville ha omfavnet det.

bitcoin usa
Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

Disse 3 amerikanske presidentene ville ha kjøpt Bitcoin

Luke Nichter, en ekspert på presidenthistorie fra Chapman University, identifiserte tre navn fra tidligere epoker som kunne ha vært åpne for Bitcoin. Tre amerikanske presidenter som mest sannsynlig ville ha kjøpt Bitcoin. Nichter presiserte at han ikke tror at noen amerikansk president ville ha anerkjent Bitcoin som en offisiell valuta, ettersom innføringen av en ny form for penger vanligvis møter motstand fra de med makt.

Perspektiver og Tendenser

Imidlertid identifiserte han presidenter som på grunn av sine perspektiver og tendenser kanskje ville ha vært mer tolerante overfor Bitcoin og til og med investert i det selv. Den første presidenten på listen var Andrew Jackson, den syvende presidenten som tjente fra 1829 til 1837. Jackson var kjent for sin populistiske tilnærming og forakt for finanseliten i sin tid.

Motstand mot tidlig versjon av Fed

Hans motstand mot den tidlige versjonen av Federal Reserve antyder at han kanskje ville ha sympatisert med de som delte lignende synspunkter, som Bitcoin-entusiaster som utfordret det eksisterende finanssystemet. Richard Nixon, den 37. presidenten, var det neste navnet som ble nevnt av Nichter. Nixons beslutning om å ta USA av gullstandarden i 1971 viste hans vilje til å utfordre konvensjonelle valutasystemer.

bitcoin usa
Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

Thomas Jefferson kunne ha kjøpt BTC

Thomas Jefferson, den grunnleggelsen presidenten som tjente fra 1801 til 1809, ble også identifisert som en potensiell Bitcoin-støttespiller. Jeffersons visjon for Amerika understreket desentralisering og agrariske verdier, i motsetning til Alexander Hamiltons industrialiserte visjon. Jeffersons rykte som eksperimentator og hans nysgjerrighet på ulike emner gjør det sannsynlig å forestille seg at han utforsker verden av kryptovalutaer av ren nysgjerrighet.