You are currently viewing Krypto 2024 – X-faktorer for Bullmarket

Krypto 2024 – X-faktorer for Bullmarket

Hva vil skje i 2024? Bitcoin utforsker nye roller, digitale identiteter tar senteret scenen, og airdrops blir mer sofistikerte. For ikke å snakke om Ordinals, tenk programmerbar Bitcoin! Det kan være en Hollywood-finale, eller vi kan bli etterlatt på kanten av stolen med en cliffhanger. Krypto scenen er å observere hvilke scenarier som åpner for bullrun i 2024.

Dynamic CTA Bar Example
Image description

Gigantisk utvalg av Krypto

Mysterieboks opptil $10.000

KLIKK MEG

DeChain Revolusjon

I dette scenariet ser vi en revolusjon innen blockchain-teknologi. Flere prosjekter som Polygon, Optimism, og Arbitrum har lært av Ethereum’s utfordringer og trinnvis evolvert til å bli omfattende økosystemer. Dette skifter fokuset fra enkeltstående blokkjeder til helhetlige økosystemer av samarbeidende nettverk, noe som fører til en bred aksept og økende verdsettelse av kryptovaluta på generelt basis og for retail investorer.

Bitcoin 2.0: Ordinals Tar Styringen

I dette scenarioet blir Bitcoin ikke lenger begrenset til rollen som en digital gullreserve. Ordinals-protokollen, som populariserte bruk av Bitcoin-nettverket for NFT-samlinger og utstedelse av fungible tokens, gir nytt liv til Bitcoin. Utviklingen av Bitcoin L2-løsninger som BVM og diskusjonen om å gjøre Bitcoin mer programmert åpner for en ny æra der Bitcoin ikke bare er en verdisikring, men en aktiv deltaker i det bredere økosystemet. Her kan vi forvente en massiv verdiøkning.

Identitets- og Airdrop-Boom

Dette scenarioet fokuserer vi på økende interesse for digitale identiteter og airdrops. Sentralbankdigitale valutaer (CBDCs) blir stadig mer involvert i digitale identitetstester, spesielt i land som Brasil. Samtidig ser vi en endring i airdrop-landskapet. For å bekjempe kaoset som følger med store airdrops, innfører flere prosjekter digitale identitetsbekreftelser. Dette skaper en balanse mellom oppmerksomhet og ansvar, og bringer digitale identiteter i rampelyset som et sentralt element i krypto-veksten. Her skal vi følge nøye med.

Dynamic CTA Bar Example
Image description

Gigantisk utvalg av Krypto

Mysterieboks opptil $10.000

KLIKK MEG

Dechain, Ordinals, Airdrops og Identitetskrav

Airdrops, det vil si gratis krypto, er som gullmynter som faller fra himmelen. Men det har skapt kaos. Prosjekter bruker det som en jakt for oppmerksomhet, og brukere har skapt hærer av lommebøker. Så kommer redningen? Digital identitet. Projeksjoner antyder at større airdrops vil kreve bekreftelse gjennom digitale identiteter for å stoppe kaoset. Ordinals derimot og programmerbar Bitcoin sammen Dechain er mye mer lovende for ukjente faktorer mot et bullrun i 2024/2025. Og det er på toppen av ’The Halving’ og andre faktorer som normalt vil føre markedet opp mot sommeren.