You are currently viewing Internet Computer + BTC og ETH = Sant

Internet Computer + BTC og ETH = Sant

Bitfinity Network som står bak den ambisiøse satsningen Internet Computer, har nylig sikret seg enda en imponerende finansiering på over $7 millioner, ledet av velrenommerte investorer som Polychain Capital og ParaFi Capital. Dette markerer en betydelig milepæl for selskapets ambisjoner om å fusjonere Bitcoin med Internet Computer blockchain.

Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

Integrasjon med Bitcoin og Ethereum

Den kommende lanseringen av Bitfinity Ethereum Virtual Machine (EVM) gir utviklere muligheten til å bygge desentraliserte applikasjoner (dApps) som kombinerer hastigheten og effektiviteten til Internet Computer med Bitcoin og Ethereum sin funksjonalitet. Denne integrasjonen utvider mulighetene for DeFi-applikasjoner og bygger broen mellom Bitcoin og Ethereum.

Bitfinity Network – De jobber for Fremtiden

Bitfinity Network, en fremtidsrettet web3-infrastrukturbedrift, har samlet over $7 millioner i finansiering fra prominente investorer som Polychain Capital og ParaFi Capital. Denne strategiske finansieringen representerer en betydelig milepæl i Bitfinitys ambisjon om å revolusjonere verdenen av blockchain-teknologi og interoperabilitet. Ved å fokusere på å forbedre nytteverdien for utviklere innenfor Solidity, Bitcoin og Internet Computer-samfunnene, forbereder Bitfinity seg på å lansere sin banebrytende Bitfinity Ethereum Virtual Machine (EVM).

Bitfinity EVM er Nøkkelen

Hjørnesteinen i denne kunngjøringen er Bitfinity EVM, en Bitcoin sidechain integrert i Internet Computer blockchain. Denne innovative plattformen vil gi Solidity-utviklere og EVM-kompatible tjenester muligheten til å skape desentraliserte applikasjoner (dApps) med Bitcoin-funksjonalitet, samtidig som de nyter eksepsjonell hastighet og kostnadseffektivitet. Bitfinitys grunnlegger, Max Chamberlin, uttalte: “Denne støtten bekrefter vårt mål om å bringe større nytte til utviklere innenfor Solidity, Bitcoin og Internet Computer-samfunnene.”

Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

Veien Videre for Bitfinity og EVM

Bitfinity EVM lover å tilby hastigheter opptil 100 ganger raskere enn Ethereum Mainnet, samtidig som den vesentlig reduserer gasavgiftene, noe som posisjonerer den som en formidabel aktør i blockchain-økosystemet. Bitfinity’s EVM vil fungere som en Bitcoin sidechain, med planer om å inkorporere Taproot-assets i nær fremtid. Denne integrasjonen innleder en ny æra av blockchain-interoperabilitet ved å koble Bitcoin- og Ethereum-nettverkene sømløst uten å stole på tradisjonelle mellomledd.