You are currently viewing Godt Nyttår – Krypto og Profitt i 2024

Godt Nyttår – Krypto og Profitt i 2024

Godt nytt år – vi hilser 2024 inn. I dag, 1. Januar 2024, står vi foran et år som tegner til å bli et begivenhetsrikt og spennende år i kryptomarkedet. Flere store markeringer ligger foran oss, blant annet ’The halvening’ for Bitcoin, spot USA BTC ETF og et ikke usannsynlig bullrun til sommeren.

Dynamic CTA Bar Example
Image description

Trygg Børs med Fantastisk Utvalg

Tjen Gratis Coins med Bonus

KLIKK MEG

Bitcoin og krypto er fremdeles splitter nytt

Du som leser dette er fremdeles svært tidlig ute når det gjelder å ha kunnskap om og invesetere i kryptovaluta. Det er fremdeles bare 15 år siden Bitcoin kom, og vi snakker om en asset class som er forventet å være aktuell i uoverskuelig fremtid. Dette gir store fordeler. Den store ’bølgen’ av investeringer fra private og institusjoner har enda ikke startet, og det gir enkeltinvestorer fordeler. Det som er smart nå, er å skaffe seg mest mulig kunnskap før man investerer.

Kan Bitcoin ’moone’ i 2024?

Ingen kan spå markedet så klart, men det er sannsynlig å slutte seg til at Bitcoin vil øke etter både en ETF lansering og ’the halvening’ til våren. Derfor er det mange som tror at det vil komme et bullrun til sommeren. Kan vi nå $100.000 per BTC i 2024? Det gjenstår å se, men det er mange kommentatorer som tror på det. Om det kommer et bullrun til sommeren 2024 vil vi se BTC stige betraktelig, for dermed å synke igjen/flate ut. Bitcoin pleier å trekke med seg altcoins og lage ’alt season’ kort tid etter pristopp.

Krypto regulering på horisonten

Det er helt klart at regulering av Bitcoin og kryptomarkedet vil komme på et eller annet vis. Dette vil vise at krypto er en mer moden investeringsklasse og flere vil dermed være seriøse. Det frynsete ryktet krypto har hatt i mange år vil dermed bli bedre. Dette kommer helt sikkert til å føre med seg mye volatilitet, og volatilitet kommer vi til å se mye av i 2024. Om regulering kommer i 2024 eller i de kommende år vet vi ennå ikke.

Dynamic CTA Bar Example
Image description

Trygg Børs med Fantastisk Utvalg

Tjen Gratis Coins med Bonus

KLIKK MEG

Mye vil skje i 2024 og godt nytt kommer

Det vi vet med sikkerhet er at dette året kommer til å bli begivenhetsrikt, spennende og med gode nyheter. Selv om det nyhetene fokuserer på utfordringene i verden, er det mye bra som skjer. Men det pleier ikke å få spalteplass. Innen krypto som helhet ser vi at det er enormt kreativt og smart miljø som skaper både nye arbeidsplasser, nye løsninger og sikrere overføringer av finansielle transaksjoner. Godt nytt år 2024!