You are currently viewing Gaming Guilds Satser på Reputasjonsbygging

Gaming Guilds Satser på Reputasjonsbygging

Gaming guilds, organiserte grupper av sponsede spillere, ble den hotteste forretningsmodellen innen Web3 i 2021. De oppstod som en respons på populære blockchain-spill, spesielt norske Axie Infinity, som krever dyre NFT-er for å spille. “Stipender” gjorde det mulig for spillere å få tilgang til ressurser gjennom gaming guilds.

Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

Guildene ble verdsatt til himmels

Disse guildene var verdsatt som pengekuer i 2021 og var en mesterlig strategi for kundeanskaffelse. De introduserte spillere fra utviklingsland, som ble hardt rammet av arbeidsledighet på grunn av Covid-lockdowns, til en ny inntektsmulighet. Men etter hvert som Axie Infinity, spillet de fleste guilds bygde økonomiene sine på, kollapset, sto guildene igjen med enorme reserver og behov for å omstille seg. Hvordan overlevde de nedgangsperioden og hvordan har de posisjonert seg for det kommende bullrun?

Satser på gode rykter

Mitch Penman-Allen, medgrunnleggeren av Perion gaming guild, forklarte at de hadde redusert eksponeringen mot Axie, diversifisert forretningsmodellen og startet planleggingen for fremtiden. Men kollapsen kom raskere enn forventet, akselerert av et massivt hack på Axie-økosystemet. Nå, med et nytt Bitcoin ETF-drevet bullmarked i horisonten, har gaming guilds utviklet en tydelig strategi for å dra nytte av det? Det ser ut til at de alle har tatt en felles tilnærming – satsing på online-ryktebygging.

Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

Gaming guilds er klare for bullrun i 2024

Reputasjon blir en av de mest verdifulle tingene å bygge i Web3, ifølge Dizon. YGG lanserte Guild Advancement Program (GAP), der spillere kan fullføre oppdrag og samfunnsbaserte oppgaver for å demonstrere sine ferdigheter og bidrag. Gaming guilds har overlevd bear-markedet ved å fokusere på å bygge en online-reputasjon gjennom slike innovative program. Med det kommende bullmarkedet ser det ut til at de er klare til å dra nytte av de store mulighetene som venter i 2024.