You are currently viewing Solana Fortsetter sin Opptur

Solana Fortsetter sin Opptur

Solana er på vei opp til nye høyder og kan nå ATH – All Time High, på nytt, og til og med gå inn i ’Price Discovery’. Solana tok over plassen etter XRP i market value og økte med 18% i de siste 24 timer. Solana er nå på en respektabel 4. plass i markedsverdi i Coingecko og CoinMarketCap sine lister.

Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

Solana VS Ethereum

Vi liker det vi ser og de som var tidlig ute med å sikre seg sine SOL, kan glede seg. Det spekuleres i om SOL vil nå ATH nå snart eller om dette skjer først sommeren 2024. Da forventes det et gyllent bullrun i tiden etter ’Bitcoin halving’, eller halvering. Selv om Solana har et godt stykke å stige før den når markedsverdien til Ethereum, tyder denne trenden på at Solana er en verdig konkurrent til Ethereum.

Solana er ’Ethereum killer’

Solana kalles til og med for ’Ethereum killer’ blant dens tilhengere. SOL har ikke vært på fjerde plass i markedsverdi helt siden november 2021. For et år siden var SOL på rundt $10, og en tidobling eller ’10x’ på et år er imponerende. Den er dermed blant dette årets kryptovalutaer som har ytt best. Vi gleder oss til å se om denne trenden fortsetter i 2024, da Ethereum allerede er såpass sterk at den trenger konkurrenter.

Kan SOL krasje?

Det er naturligvis muligheter for at SOL kan krasje i nærmeste fremtid, og for de som håper å kjøpe seg inn i denne sterke kryptovalutaen, kan dette være godt nytt. Ellers kan SOL være for sterk for at nye investorer ser seg råd til å kjøpe seg inn. Det håpes på at mange oppdager denne sterke plattformen og er med på å støtte økosystemet til Solana.

solana
Dynamic CTA Bar Example
Image description

Verdens Største Kryptobørs

10% rimeligere kommisjon her

KLIKK MEG

Solana og KI

Solanas styrke ligger i dens kapasitet og hastighet. Solanas slagord er: ’Kraftfull for utviklere, rask for alle’. Dette stemmer, for Solana er virkelig kjapp så det holder. Den er også stabil og vi vil se at den kommer til i økende grad å integreres med KI. Solana er bygd for å skaleres og AI kan redusere friksjoner ytterligere.